Autotaalglas Sittard

Dr. Nolenslaan 145C, 6136 GM, Sittard
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Autotaalglas Sittard biedt 100% service. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. We zorgen dat de klant snel weer op weg geholpen wordt.

  • Fred Vojacek
    Fred Vojacek
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Sittard

-

op het afgesproken tijdstip bleek de nieuwe ruit er niet te zijn, voorraadfout. Kreeg een vervangauto en kon ijn auto de dag erna ophalen

9
-

Zeer vriendelijk en correct.

10
-

Makkelijk digitaal afspraak maken, hartelijke ontvangst op de vestiging door vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Frisse, schone omgeving, keurige wachtruimte met goede koffie/Thee en zicht op de (brandschone !) werkplaats. Alhoewel ik geen haast had werd de reparatie zeer snel uitgevoerd. Bovenverwachting en een absolute aanrader. !

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.