Autotaalglas Tiel

Kellenseweg 22, 4004 JD, Tiel
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Stephan Snel
    Franchisenemer

Stephan is sinds januari 2019 franchisenemer bij Autotaalglas Tiel. Stephan en zijn team staan graag voor je klaar!

Reacties van klanten van Autotaalglas Tiel

-

Wij zijn zeer netjes geholpen door autotaalglas in Tiel. Ze hebben mee gedacht met het oplossen van de schade. De service was prima. En als grote verrassing is zelfs het interieur van mijn wagen schoongemaakt en rommel opgezogen.

Zeer netjes

9
-

Ik werd heel vriendelijk geholpen. En de ruit is heel netjes hersteld. Vooraf werd verteld dat, de barst die in mijn ruit zat, nog wel wat zichtbaar zou blijven. Je ziet dit amper.
Ik ben heel tevreden.

9
-

Vriendelijke mensen. Mijn zoon mocht zelf aan zijn auto sleutelen op de werkplaats. Die hij cadeau had gekregen van autotaalglas. Supersnel klaar binnen een uur stonden we al buiten.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.