Autotaalglas Utrecht

Sterrebaan 8a, 3542 DK, Utrecht
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Hein Schellekens
    Hein Schellekens
    Franchisenemer

Hein en zijn team hebben klantgerichtheid heel hoog in het vaandel staan. Van het eerste contact met de klant tot het repareren van de ruit. Zij bieden service met een glimlach!

Reacties van klanten van Autotaalglas Utrecht

-

Een afspraak was vlot gemaakt. Bij aankomst was er geen wachttijd: er werd meteen begonnen met de reparatie op de afgesproken tijd.. Er was zonder daarvoor eerder een verzoek te hebben gedaan een elektrische fiets beschikbaar, top! Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. De reparatie was klaar op de afgesproken tijd. Het personeel was bijzonder behulpzaam. Kortom: het bezoek aan Autotaalglas was een prettige ervaring!!

10
-

Prima

10
-

Zeer tevreden met de eerste telefonische afhandeling van mijn verzoek, en de snelheid waarmee ik op de vestiging langs kon komen. In plaats van een noodruit is meteen een nieuwe ruit geplaatst, er werd op dat gebied heel goed meegedacht met mij als klant. Het te woord staan door de mannen in de vestiging zou wat vriendelijker mogen: midden in ons gesprek werd de telefoon opgenomen zonder verontschuldiging of uitleg, en op een gegeven moment werd onderling in een andere taal dan het Nederlands over mij en mijn auto gesproken wat mij ergens een wat ongemakkelijk gevoel gaf. Verder ontzettend tevreden.

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.