Werkplaats Autotaalglas Utrecht
Autotaalglas vestiging Utrecht
Voorruitreparatie Autotaalglas Utrecht
Koplampen polijsten - Autotaalglas Utrecht
Frontdesk - Autotaalglas Utrecht
Ontvangstruimte - Autotaalglas Utrecht
Werkplaats - Autotaalglas Utrecht
Ster reparatie - Autotaalglas Utrecht
Ster reparatie - Autotaalglas Utrecht

Even voorstellen

Hein Schellekens en zijn team hebben klantgerichtheid heel hoog in het vaandel staan. Van het eerste contact met de klant tot het repareren van de ruit. Zij bieden service met een glimlach!

 • Hein Schellekens
  Hein Schellekens
  Franchisenemer

Onze diensten

Voorruitreparatie Autotaalglas Utrecht

Ruitschade

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Utrecht ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als een ster niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren Autotaalglas

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Koplamp polijsten Utrecht Autotaalglas

Koplampen polijsten

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas Utrecht restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Antidiefstal kentekenplaat Utrecht Autotaalglas

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat de kentekenplaten vastzetten bij ons. Autotaalglas Utrecht zet je kentekenplaten preventief vast met speciale anti-diefstalschroeven.

Gratis vervangend vervoer - Utrecht Autotaalglas

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Vrachtauto kalibratie

Niet alleen personenauto’s maar ook vrachtauto’s zijn vaak uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Het rijhulpsysteem observeert de omgeving doormiddel van een camera achter de voorruit en communiceert daarover met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert je op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Er zijn zelfs modellen die je direct corrigeren.

Reacties van klanten van Autotaalglas Utrecht

-

Ruit werd niet goed opgeleverd en ik moest dit zelf constateren (monteur zei niets hierover). Na dit te melden zag monteur het ook en zou er contact opgenomen worden. Dit gebeurde niet dus zelf moeten doen. Uiteindelijk na drie weken wel een goede nieuwe ruit, maar communicatie en vakkennis moeten echt beter!
Verder kun je een sterretje beter laten zitten dan repareren, want de kans is best groot dat sterretje tijdens reparatie barst.

4
-

Het eerste telefonische contact loopt wat warrig. Aantal keer doorverbonden en onduidelijk waarom en met wie je spreekt. Dat kan klantvriendelijker. Eenmaal op de vestiging heel vriendelijk, snel en goed geholpen.

8
-

Goede service maar de reparaties, 2 stuks matig van kwaliteit.

7
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Ruitenwissers weken

100% zichtbaarheid, zorgt voor veilig rijden.

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Haperen ze of laten ze strepen achter? Kom dan langs voor een nieuwe set ruitenwissers. Wij monteren nieuwe ruitenwissers van het merk Bosch voor een introductie prijs van € 39,95 per set. De introductie-actie loopt tot 1 november 2021*

ANWB-leden profiteren van een extra korting. U betaalt als ANWB-lid altijd slechts € 35,00*

 

Wat houdt de afspraak in?

Voor de introductieprijs € 39,95 incl. btw. maken wij uw voorruit klaar voor de winterperiode:

 • Wij monteren uw nieuwe ruitenwissers
 • Wij controleren de voorruit op schades
 • We vullen de ruitenwisservloeistof gratis voor u bij
 • Wij maken de voorruit van binnen en buiten schoon
 • Tijdens deze afspraak kunt u gebruik maken van een werkplek met gratis WiFi en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Bel 0800 0828 voor een afspraak bij u in de buurt

Actievoorwaarden

 • Actie geldt voor het geselecteerde assortiment
 • Actie geldt bij alle vestigingen van Autotaalglas
 • ANWB-leden ontvangen op vertoon van de lidmaatschapspas de korting
 • Actie periode “Ruitenwisser weken” loopt t/m 31 oktober 2021