Werkplaats Autotaalglas Utrecht
Autotaalglas vestiging Utrecht
Voorruitreparatie Autotaalglas Utrecht
Koplampen polijsten - Autotaalglas Utrecht
Frontdesk - Autotaalglas Utrecht
Ontvangstruimte - Autotaalglas Utrecht
Werkplaats - Autotaalglas Utrecht
Ster reparatie - Autotaalglas Utrecht
Ster reparatie - Autotaalglas Utrecht

Even voorstellen

Hein Schellekens en zijn team hebben klantgerichtheid heel hoog in het vaandel staan. Van het eerste contact met de klant tot het repareren van de ruit. Zij bieden service met een glimlach!

  • Hein Schellekens
    Hein Schellekens
    Franchisenemer

Onze diensten

Voorruitreparatie Autotaalglas Utrecht

Ruitschade

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Utrecht ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als een ster niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren Autotaalglas

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Koplamp polijsten Utrecht Autotaalglas

Koplampen polijsten

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas Utrecht restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Antidiefstal kentekenplaat Utrecht Autotaalglas

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat & kenteken in ruit graveren

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat de kentekenplaten vastzetten bij ons. Autotaalglas Utrecht zet je kentekenplaten preventief vast met speciale anti-diefstalschroeven.

Gratis vervangend vervoer - Utrecht Autotaalglas

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Vrachtauto kalibratie

Niet alleen personenauto’s maar ook vrachtauto’s zijn vaak uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Het rijhulpsysteem observeert de omgeving doormiddel van een camera achter de voorruit en communiceert daarover met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert je op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Er zijn zelfs modellen die je direct corrigeren.

Reacties van klanten van Autotaalglas Utrecht

-

De mannen in Utrecht hebben me uitstekend geholpen en geadviseerd. Ze hebben alles voor me uit de kast getrokken en onderzocht wat mogelijk was. Afspraken waren snel gemaakt en de service was super.

10
-

Helemaal goed!

9
-

Keurig en snel geholpen.

8
Meer reviews op tevreden.nl