Autotaalglas Utrecht

Sterrebaan 8a, 3542 DK, Utrecht
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Hein Schellekens en zijn team hebben klantgerichtheid heel hoog in het vaandel staan. Van het eerste contact met de klant tot het repareren van de ruit. Zij bieden service met een glimlach!

  • Hein Schellekens
    Hein Schellekens
    Franchisenemer

Onze diensten

Extra dienst

Vrachtauto kalibratie
Niet alleen personenauto’s maar ook vrachtauto’s zijn vaak uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen. Het rijhulpsysteem observeert…
Lees meer

Reacties van klanten van Autotaalglas Utrecht

-

Algemeen zeer tevreden,enigste minpuntje is dat de glas resten/scherven niet verwijderd was uit de laad ruimte

8
-

De mensen bij Autotaalglas Utrecht hebben de ruit van het tussenschot van mijn bestelwagen gerepareerd. Dit is niet een standaard ruit en het leverde wat extra werk op, maar zij hebben zich volledig ingezet om een nieuwe ruit voor mij te regelen. Super service en klantgericht werken. Hier kom ik graag terug.

10
-

snel geregeld en prima werk

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.