Autotaalglas Utrecht

Sterrebaan 8a, 3542 DK, Utrecht
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Hein Schellekens en zijn team hebben klantgerichtheid heel hoog in het vaandel staan. Van het eerste contact met de klant tot het repareren van de ruit. Zij bieden service met een glimlach!

  • Hein Schellekens
    Hein Schellekens
    Franchisenemer

Onze diensten

Extra dienst

Vrachtauto kalibratie
Niet alleen personenauto’s maar ook vrachtauto’s zijn vaak uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen. Het rijhulpsysteem observeert…
Lees meer

Reacties van klanten van Autotaalglas Utrecht

-

Snel afspraak kunnen maken op door mij gewenst tijdstip. Snel en vakkundig geholpen op de vestiging.

9
-

Was gewoon makkelijk een afspraak te maken en fijn en snel geholpen en kreeg een leen auto mee en bij ophalen van de auto een ruiten schoonmaak middel mee gekregen...toppie

10
-

Service verloopt uiterst soepel. Er zijn maar weinig bedrijven waar ik een 10 voor zou geven. Je krijgt meteen iemand aan de telefoon en je kan ook meteen terecht voor ruitreparatie. Heel fijn dat alle ruiten op voorraad zijn.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.