Autotaalglas Venlo

Horsterweg 215, 5928 ND, Venlo
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Frank Bouwman heeft jarenlange werkervaring en plezier in het vak, dit straalt hij ook uit naar de klanten. Bij Autotaalglas Venlo zijn optimale service en kwaliteit van belang.

  • Frank Bouwman
    Frank Bouwman
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Venlo

-

Goed geholpen. Als ik geweten had dat er vervangend vervoer beschikbaar was had ik daar gebruik van gemaakt. Is nooit aangeboden of verteld.

8
-

Snel geholpen. Zeer netjes gewerkt.

9
-

Snel een afspraak via de website kunnen inplannen. De volgende dag werd ik netjes gebeld om de afspraak te bevestigen en te controleren of het de juiste auto betrof (vanwege alle systemen in de voorruit). Op de stilte werkplek kunnen werken, terwijl de ruit werd vervangen. Binnen 2 uur klaar.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.