Autotaalglas Vlaardingen

Hoogstad 203, 3131 KX, Vlaardingen
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Wil je snel en vakkundig geholpen worden? Dan ben je bij Autotaalglas Vlaardingen aan het juiste adres. In de gezellige wachtruimte kun wachten tot je auto klaar is. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van de gratis leen-MINI.

  • Arie de Kruijff
    Arie de Kruijff
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Vlaardingen

-

De garagevloer lag bezaaid met glas, heb zelf het glas weggeveegd zodat ik veilig naar buiten kon rijden.
Een soortgelijk strerretje heb ik al een keer (een aantal jaren geleden) bij een ander bedrijf laten repareren en daar zag je niets meer van, maar na het repareren van dit Kleine sterretje bijf je duidelijk zien waar het gerepareerd is.

5
-

Recentelijk heb ik voor de tweede keer een ruit laten vervangen in de vestiging Vlaardingen. Op vakkundige wijze heeft de monteur zich over mijn auto ontfermd. Hij gaf mij ook wat informatie over de ruit. Het verblijf in de 'wachtkamer' was aangenaam. Binnen twee uur was de ruit vervangen. Prima werk.

10
-

Online een afspraak gemaakt, en netjes daarna terug gebeld voor het e.e.a. af te stemmen. Op de vestiging werd ik netjes ontvangen en kon daar rustig gebruik maken van de koffie, wifi en tv. Top geregeld.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.