Autotaalglas Vlaardingen

Autotaalglas Vlaardingen

Op basis van 354 reviews

Hoogstad 203
3131 KX, Vlaardingen
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Arie de Kruijff
Arie de Kruijff
Franchisenemer

Wil je snel en vakkundig geholpen worden? Dan ben je bij Autotaalglas Vlaardingen aan het juiste adres. In de gezellige wachtruimte kun wachten tot je auto klaar is. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van de gratis leenauto, een Autotaalglas Mini.

Reacties van klanten van Autotaalglas Vlaardingen

2019-08-15 21:38 - Autotaalglas Vlaardingen

Afspraak gemaakt voor een maandag werd terug gebeld voor meer gegevens wat blijk nou ik kon al 5 dagen eerder komen top hoe eerder hoe beter

9
2019-08-15 20:38 - Autotaalglas Vlaardingen

Ik ben op een zeer vriendelijke manier geholpen door iemand die er echt verstand van had, er moest rekening gehouden worden met verschillende opties die in de ruit moesten zitten, zoals een camera, regensensor en head-up display.
Na montage werkte alles naar behoren en kreeg ik een rapport mee van de kalibratie van de camera.
Tevens werd er gelijk met de verzekering gebeld om te zorgen dat het financieel ook met de verzekering geregeld is en stond er een leenauto klaar omdat het vervangen en kalibreren van de camera wel even kon duren.

10
2019-08-14 19:36 - Autotaalglas Vlaardingen

het was eenvoudig om een afspraak te maken. we werden op tijd en heel uitnodigend geholpen. er werd zorgvuldig met de schade omgegaan en het resultaat was prima.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Vlaardingen

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?