Autotaalglas Vlaardingen

Hoogstad 203, 3131 KX, Vlaardingen
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Arie de Kruijff
    Arie de Kruijff
    Franchisenemer

Wil je snel en vakkundig geholpen worden? Dan ben je bij Autotaalglas Vlaardingen aan het juiste adres. In de gezellige wachtruimte kun wachten tot je auto klaar is. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van de gratis leenauto, een Autotaalglas Mini.

Reacties van klanten van Autotaalglas Vlaardingen

-

We zijn echt heel goed geholpen bij Autotaalglas Vlaardingen. We mochten direct komen en er is een noodruit ingezet. Ze regelden alles met de verzekering en ik mocht een fiets lenen om naar de sportschool te gaan. Al het glas is weggestofzuigd en met liefde werd tape van de auto afgehaald. Ik ben echt heel erg tevreden. Vriendelijke en gezellige mensen .

10
-

Ging allemaal goed, fijn zo...:-)

10
-

Totaal 3 x geweest, eerste keer rubber van raam kapot, tweede keer strip boven ruit gedeukt. Pas na derde bezoek alles OK, behalve zie onder:
Na de reparatie bleek er een grote hoeveelheid glas op de vloer van de auto te liggen, dus deze was niet uitgezogen na het verwijderen van de ruitresten.

2
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.