Autotaalglas Vlaardingen

Autotaalglas Vlaardingen

Op basis van 328 reviews

Hoogstad 203
3131 KX, Vlaardingen
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Arie de Kruijff
Arie de Kruijff
Franchisenemer

Wil je snel en vakkundig geholpen worden? Dan ben je bij Autotaalglas Vlaardingen aan het juiste adres. In de gezellige wachtruimte kun wachten tot je auto klaar is. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van de gratis leenauto, een Autotaalglas Mini.

Reacties van klanten van Autotaalglas Vlaardingen

2018-05-13 21:48 - Autotaalglas Vlaardingen

Ik heb tussen 20 er 30 minuten onnodig moeten wachten omdat de receptionist blijkbaar het werkopdrachtformulier niet opmerkte dat door de monteur in de garage bij de receptie gebracht was toen hij klaar was met mijn auto. De auto zou op een bepaalde tijd klaar zijn en toen dit met 25 minuten was overschreden vroeg de receptionist of de auto al gereed was. De receptionist bemerkte zijn fout en begon eerst met "over 5 minuten, meneer" waarna hij binnen een minuut mij de werkopdracht liet tekenen, een vaag verhaal opstak over een oorspronkelijke ruit die niet goed was en dat ze een nieuwe ruit hadden moeten laten komen vanuit een andere gemeente. "De klant is immers koning" zei hij nog. Wat een flauwekul allemaal. Laat die man eerlijk zeggen dat ie mij vergeten was, zijn excuses daarvoor aanbieden dan had ik dit voorval waarschijnlijk vergeten en deze ervaring niet opgeschreven. Ik als klant waardeer eerlijkheid en ben niet gediend van doorzichtige smoesjes.

7
2018-05-13 21:11 - Autotaalglas Vlaardingen

De werkplaats op locatie is slecht verlicht. Moest zelf auto naar binnen/buiten rijden en dan is het in een slecht verlichte werkpkaats die vol ruiten en apparatuur staat oppassen geblazen.

8
2018-05-11 11:39 - Autotaalglas Vlaardingen

De klant staat centraal. Er is gezorgd voor vervangend vervoer en een snelle reparatie/vernieuwing van de autoruit. Ik ben erg tevreden.

9
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB-lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

anwb ledenvoordeel

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB-leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB-lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2018 op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Vlaardingen

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?