Even voorstellen

Pierre de Bruijn, franchisenemer van Autotaalglas Vlissingen, heeft jarenlange werkervaring in de autobranche en combineert zijn technische kennis, met een goed contact met de klant.

  • Pierre de Bruijn
    Pierre de Bruijn
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Vlissingen ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Koplampen polijsten - Nieuwegein Autotaalglas

Koplampen polijsten

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas Vlissingen restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Antidiefstal kentekenplaat - Nieuwegein Autotaalglas

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Reacties van klanten van Autotaalglas Vlissingen

-

19/10/2022 09:28
Een goede service!

10
-

17/10/2022 09:02
Fijne en toegankelijke medewerkers

10
-

14/10/2022 20:39
Van afspraak tot reparatie een zeer persoonlijke benadering en uiterst efficiënt. Tevens zeer alert, de monteur attendeerde me op een loszittende regensensor en geeft dit direct verholpen. De supervriendelijke baliemedewerkster is een supergoed visitekaartje voor het bedrijf, waarbij je het gevoel krijgt een goede vriend te zijn én geen klant, maar ondertussen alles goed regelt én nog een kleine attentie overhandigd als bedankje voor het bezoek! Wat een team! TOP! Bedankt!

10
Meer reviews op tevreden.nl