Autotaalglas Zwolle

Voltastraat 7a en 7d, 8013 PM, Zwolle
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Jeffrey van Akelijen
    Jeffrey van Akelijen
    Franchisenemer

Sinds 1999 is Jeffrey franchisenemer van Autotaalglas Zwolle. Hij is een klantvriendelijke en enthousiaste ondernemer. Zijn werk is zijn hobby.

Reacties van klanten van Autotaalglas Zwolle

-

Prima ervaring, top service op locatie door de mannen van de mobiele service! Terwijl ik binnen aan het werk was, hebben de mannen netjes de nieuwe ruit erin gezet. Zeker een aanrader!

9
-

bij de concullega werd mij te kennen gegeven dat het sterretje niet te repareren was. Er moest zéker een nieuwe ruit in. Bij autotaalglas is het sterretje gerepareerd.

10
-

Het meedenken met de klant. Filiaal Zwolle. Voor het werk sleutel ingeleverd s'avonds was de auto klaar en kon ik niet meer zien waar de ster gerepareerd was. Een dikke pluim.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.