Even voorstellen

Jacob Kreeft is een enthousiaste franchisenemer waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

  • Jacob Kreeft
    Jacob Kreeft
    Franchisenemer

Onze diensten

Ruitschade verhelpen

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas Zwolle ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als het sterretje in de ruit niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen.

Kalibreren

Steeds vaker kom je auto’s tegen die zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) oftewel rijhulpsystemen.

Wat is een ADAS-systeem precies?

Moderne auto’s hebben een ‘Advanced Driver Assistance System’, een rijhulpsysteem dat de omgeving observeert en daarover communiceert met de bestuurder: het kijkt naar de wegbelijning en attendeert de bestuurder op verkeersborden. Sommige systemen geven een piepje of het stuur gaat trillen wanneer je over de lijnen heen gaat. Andere modellen kunnen zelfs direct corrigeren.

Gratis vervangende MINI & service op locatie

Kun je jouw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je autoruit wordt vervangen en je hebt vervoer nodig, kun je gebruik maken van onze gratis leen-MINI of leenfiets.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen we het vervangend vervoer voor je reserveren.

Antidiefstal kentekenplaat - Nieuwegein Autotaalglas

Anti-diefstal beveiliging kentekenplaat

Steeds vaker waarschuwt de politie voor diefstal van kentekenplaten. Met jouw kentekenplaten tanken dieven zonder te betalen of ze begaan snelheidsovertredingen. Of nog erger, een overval of ramkraak. Dit willen wij je besparen. Laat daarom de kentekenplaten vastzetten bij ons. Dit doen wij met speciale anti-diefstalschroeven.

Reacties van klanten van Autotaalglas Zwolle

-

zeer correct en klantvriendelijk geholpen

9
-

vriendelijke ontvangst, goede info, koffie, snel, goed werk geleverd

8
-

Dinsdag gebeld voor een afspraak en de volgende dag werd de ruit al vervangen. Vriendelijk en deskundig personeel. Alleen is het jammer dat de ruit niet origineel van Mercedes is, echter wel equivalent aan de originele. Dit zal komen door het kostenplaatje welke de verzekering heeft afgesproken. en ligt niet aan deze firma.

10
Meer reviews op tevreden.nl