Autotaalglas Leiderdorp

Kabelbaan 6, 2352 BL, Leiderdorp
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

William Miero is een mensen-mens en vindt het leuk om contact te hebben met klanten. Zijn motto is: 'Underpromise, overdeliver’. Doe geen beloftes die je niet waar kunt maken. Doe wat je belooft goed en probeer als het kan iets extra’s te leveren.

  • William Miero
    William Miero
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Leiderdorp

-

De service was vlot vriendelijk en correct

10
-

Op het internet heb ik de dichtstbijzijnde vestiging gezocht en ben er naartoe gereden. Ik werd meteen geholpen. Het duurde 30 minuten. Mijn autoruit is weer volledig hersteld en de twee sterretjes zijn weg. Mijn zicht in de auto is weer goed. Vriendelijk en duidelijk personeel met veel behulpzaamheid.

9
-

Een afspraak maken was gemakkelijk en snel geregeld. Op locatie werd ik gelijk geholpen en was de auto na een halfuur klaar. Het resultaat is keurig en ik hoef me geen zorgen meer te maken over de ster.

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.