Autotaalglas Leiderdorp

Kabelbaan 6
2352 BL, Leiderdorp
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

William Miero
William Miero
Franchisenemer

William is een mensen-mens en vindt het leuk om contact te hebben met klanten. Voorheen als manager in een ander bedrijf, maar ook nu als franchisenemer. Zijn motto is: 'Underpromise, overdeliver’. Doe geen beloftes die je niet waar kunt maken. Doe wat je belooft goed en probeer als het kan iets extra’s te leveren.

actie

Gratis Autotaalglas Servicepakket voor ANWB-leden!

Laat je auto in de watten leggen door Autotaalglas. Met het gratis Servicepakket van Autotaalglas worden je kentekenplaten beveiligd tegen diefstal, krijgt je voorruit een grondige inspectie en wordt je ruitenwisservloeistof meteen bijgevuld.

Deze actie is t/m 30 juni 2017 geldig op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas en tegen inlevering van de plakkaart uit de Kampioen van mei en/of van de actiepagina van ANWB. Je maakt dan meteen kans op een vakantie in de Betuwe op het Eiland van Maurik!

Zet ze vast!
Geef dieven geen kans. Laat je kenteken vastzetten met speciale anti-diefstalschroeven. Lever de plakkaart in bij een van de 54 vestigingen, laat je ANWB-lidmaatschapspas zien en laat gratis je auto in de watten leggen. Een afspraak maken is niet nodig.

WIN!
Als je deelneemt aan deze actie maak je bovendien kans op een vakantie in de Betuwe op het Eiland van Maurik ter waarde van ruim € 300,- ! Keuze uit een weekend of mid-week. Aangeboden door ANWB ledenreizen.

Bekijk hier de actievoorwaarden van de voorjaarsactie en de vakantie in de Betuwe.

Deze actie loopt van 4 mei t/m 30 juni 2017. Kijk hier voor een vestiging in de buurt.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Leiderdorp

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?