Autotaalglas Leiderdorp

Kabelbaan 6, 2352 BL, Leiderdorp
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
10:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

William Miero is een mensen-mens en vindt het leuk om contact te hebben met klanten. Zijn motto is: 'Underpromise, overdeliver’. Doe geen beloftes die je niet waar kunt maken. Doe wat je belooft goed en probeer als het kan iets extra’s te leveren.

  • William Miero
    William Miero
    Franchisenemer

Reacties van klanten van Autotaalglas Leiderdorp

-

Top! Alles keurig op tijd (binnen 1 dag na schademelding). Vervangend vervoer top! En toen ik de auto weer ophaalde was alles binnen superschoon! Dit was de vorige keer bij C.....s zeker niet het geval

10
-

Ik ben super tevreden

10
-

Mobiele service na inbraak was na 90 minuten ter plekke. Prima noodreparatie. Bij afspraak voor herstel was de verkeerde ruit besteld. Slordig. Gelukkig vervangend vervoer gekregen. Service is prima!

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2021 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.