Autotaalglas Nijmegen

Bijsterhuizen 30-03, 6604 LP, Wijchen
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Willie Coenen
    Willie Coenen
    Franchisenemer

Willie en zijn team helpen je graag in de mooie vestiging van Autotaalglas Nijmegen. De vestiging is van alle gemakken voorzien, waaronder een stilteruimte waar je in alle rust kunt werken terwijl je auto wordt gemaakt.

Reacties van klanten van Autotaalglas Nijmegen

-

Ik ben erg tevreden met autotaalglas. Ze zijn erg vriendelijk en klantgericht!

10
-

Een dikke 10 verdiend!! Ik ben zeer vriendelijk en snel geholpen bij Autotaalglas (Nijmegen). Ik had eerst een afspraak ingepland voor na het weekend. Maar ik kon na een rechstreeks telefoontje toch dezelfde ochtend nog geholpen worden. Lekker kopje thee en goeie wifi tijdens het wachten.

10
-

Helaas was bij de vorige keer (ruit vervangen) de ruit niet goed schoongemaakt waardoor er bij regen niet goed mee te rijden was, is daarna verholpen.

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.