Autotaalglas Nijmegen

Bijsterhuizen 30-03, 6604 LP, Wijchen
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Willie Coenen
    Willie Coenen
    Franchisenemer

Willie en zijn team helpen je graag in de mooie vestiging van Autotaalglas Nijmegen. De vestiging is van alle gemakken voorzien, waaronder een stilteruimte waar je in alle rust kunt werken terwijl je auto wordt gemaakt.

Reacties van klanten van Autotaalglas Nijmegen

-

De service was heel goed en het personeel zeer vriendelijk, net als de vorige keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van uw bedrijf. Deze keer moesten de koplampen gepolijst worden en ze zagen er naderhand perfect uit.
Ik begreep alleen van vrienden en familie dat het tarief wel heel hoog was in vergelijking met dat van andere bedrijven (€120). Vandaar dat ik geen 10 heb gegeven bij de waarderingen.

9
-

Vriendelijk, servicegericht en vakmanschap. Enig punt is dat bij het online plannen van een afspraak, de leenauto niet te reserveren is. Het is dan een gok of er wel of niet eentje is.

9
-

Goede service, vriendelijk en kundig personeel

10
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen beide als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij een Autotaalglas vestiging en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitensproeiervloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.