Autotaalglas Weert

Autotaalglas Weert

Op basis van 439 reviews

Moesdijk 26
6004 AX, Weert
Vandaag geopend 8:00 - 17:30
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

Dave van der Loo
Dave van der Loo
Franchisenemer

Het doel van het Autotaalglas team in Weert is om klanten met ruitschade met een glimlach en een goed gevoel huiswaarts te laten keren. Dave is er trots op dat hij en zijn team dat iedere dag weer voor elkaar krijgen.

Reacties van klanten van Autotaalglas Weert

2018-12-11 12:22 - Autotaalglas Weert

vanuit Lease doorverbonden met de vestiging in Weert, prima geholpen door de jonge man aldaar aan de telefoon en kon direct de auto brengen die 's nachts daar binnen heeft gestaan (ivm kapotte achteruit). Er was echter geen vervangend vervoer voorhanden, daar kan deze heer uiteraard niets aan doen, maar dat maakt wel dat mijn totaal ervaring wat minder was.

Wellicht ook dat wij als buitendienst mensen verwend zijn doordat er 9 van de 10 x wel vervangend vervoer voorhanden is en nu dan even niet.

7
2018-12-09 20:38 - Autotaalglas Weert

Zeer snel geholpen

10
2018-12-08 19:28 - Autotaalglas Weert

netjes ontvangen bij Autotaalglas in Weert. Hier een nieuwe voorruit gekregen. De beide heren zijn vakman en hebben lol in hun werk.
kortom zeer goed geholpen.

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB-lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas.

ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB-leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB-lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitensproeierreservoir bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2018 op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.

Maak een afspraak bij Autotaalglas Weert

In een paar korte stappen kun je direct online een afspraak maken.

Waar zit de schade?