Autotaalglas Weert

Moesdijk 26, 6004 AX, Weert
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
8:00
17:30
Zaterdag
9:00
13:00
Zondag
gesloten

Even voorstellen

  • Dave van der Loo
    Dave van der Loo
    Franchisenemer

Het doel van het Autotaalglas team in Weert is om klanten met ruitschade met een glimlach en een goed gevoel huiswaarts te laten keren. Dave is er trots op dat hij en zijn team dat iedere dag weer voor elkaar krijgen.

Reacties van klanten van Autotaalglas Weert

-

Tevreden over de ontvangst en de uitleg, ook een telefonische afspraak maken ging vlot .
Op zaterdag is een noodruit geplaatst en de auto is gestofzuigd.
Op dinsdag is de ruit geplaatst, de beloofde 2e zuigbeurt werd vergeten, die heb ik later zelf gedaan. De ruit is geplaatst en gefixeerd met tape tegen afzakken. Na de verplichte wachttijd voor uitharden kit ben ik voorzichtig naar huis gereden en de auto binnen gezet (rijafstand circa 3 km). De tape is blijven zitten tot woensdag, ergens in de middag. Bij een nadere inspektie blijkt dat de ruit net wat te laag zit en enigszins scheef (milimetertje).

5
-

Moest bij de concurrent 1 wk wachten . kon bij jullie direct op de zelfde dag nog terrecht

10
-

Ruit is netjes, maar niet onzichtbaar gerepareerd. Jammer.

8
Meer reviews op tevreden.nl
actie

Doorlopende actie ANWB Ledenvoordeel bij Autotaalglas

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB Lid? Kom dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas.

Een schone autoruit is van belang voor goed zicht. Autotaalglas biedt ANWB Leden graag voordeel. Laat je ruitenvloeistof bijvullen, zo heb je weer een scherp zicht op de weg!

  • Kom naar een vestiging in de buurt
  • Laat je ANWB Lidmaatschapspas zien
  • Wij vullen gratis je ruitenvloeistof bij*

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2020 op vertoon van je ANWB Lidmaatschapspas. Gebruik van deze actie kan eenmalig per kenteken.