Kapotte autoruit

Kapotte autoruit? Bepaal het soort schade

Kapotte autoruit? Denk hierbij aan een sterretje of een barst. Ontdek de verschillende soorten schades en lees meteen hoe de ruitschade snel en vakkundig wordt opgelost.

Sterretje

Een sterretje in de voorruit of dakraam komt regelmatig voor. Vaak ligt de oorzaak bij opspattende steentjes. We noemen de schade een sterretje wanneer deze kleiner is dan een 2 euromunt. Een kapotte autoruit is vaak snel en eenvoudig te repareren. Bij Autotaalglas al binnen 30 minuten en zonder afspraak.

Barst

Is de schade groter dan een 2 euromunt in de vorm van een grote ster of een barst? Ook dan helpen we je graag. In dat geval vervangen we de autoruit. Tip: heb je een sterretje? Kom dan snel langs voordat het een barst wordt. Een sterreparatie kost minder tijd en wordt in veel gevallen door de verzekering vergoed.

Koffie, stilteruimte of leen-MINI

Moet je even wachten tot wij klaar zijn met het vervangen van jouw autoruit? Drink in de tussentijd een kop koffie of werk door in onze stilteruimte met onze gratis wifi. Heb je een afspraak die je niet kunt verzetten, maak dan gebruik van onze leen-MINI.

Verbrijzelde of helemaal kapotte autoruit

Waar een voorruit bestaat uit gelaagd glas, zijn de zij- en achterruiten in de meeste gevallen gemaakt van gehard glas. Het verschil? Gelaagd glas kan niet verbrijzelen en gehard glas wel. Als de ruit verbrijzeld is vervangen wij altijd de ruit.

Laat je kapotte autoruit repareren of vervangen bij Autotaalglas. Snel geholpen en een hoge kwaliteitsservice.