Koplampen polijsten

Autotaalglas laat ze weer schitteren

Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring. Autotaalglas restaureert koplampen en laat ze weer schitteren.

Om deze embed te kunnen bekijken dienen specifieke cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

Koplampen polijsten of vervangen?

Door je koplampen te polijsten en niet te vervangen, bespaar je kosten (neem vrijblijvend contact op met een vestiging in de buurt voor een prijsopgave). Vervangen is prijzig, omdat je betaalt voor de demontage en de nieuwe koplampen. Dit is niet nodig. Laat je koplampen vakkundig polijsten en opnieuw coaten bij Autotaalglas. Zo ga je weer veilig de weg op. Bovendien profiteer je van vier jaar garantie.

Zo gaan we te werk

Je auto is bij ons in goede handen. Voordat we beginnen met de koplampen polijsten, plakken we eerst het gebied rondom af met een speciale tape. Dit zorgt ervoor dat de autolak niet beschadigd. Het is belangrijk om de bestaande, verweerde coating er compleet af te krijgen. Deze schuren wij er in zeven stappen af totdat de koplamp helemaal glad is. Als we tevreden zijn reinigen we de koplampen met een speciaal middel en brengen we een nieuwe twee-componentencoating aan. De koplampen zullen schitteren en lijken weer als nieuw.

Interesse? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.