Ruitschade oplossen

Autoruit repareren

Sterretje of barst in je autoruit? Bij Autotaalglas ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de voorruit of schade aan een zijruit: bij ons laat je snel en vakkundig je autoruit repareren.

Als we je autoruit repareren, dan ben je snel geholpen: rijd al na 30 minuten onze vestiging uit. Als een ster niet groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Is de schade aan je autoruit groter? Dan vervangen we de autoruit. Voorruiten of dakramen kunnen we repareren; zij- of achterruiten moeten altijd worden vervangen. 

Autoruit vervangen

Wanneer de autoruit niet te repareren is, staat Autotaalglas voor je klaar om je kapotte autoruit te vervangen voor een nieuwe. De autoruit is niet meer te repareren als de schade groter is dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter).

Een autoruit vervangen duurt gemiddeld 2 uur. Neem een kop koffie, ontspan, maak gebruik van onze gratis wifi of werk in de tussentijd in onze stilteruimte verder. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze leen-MINI.

Blijf niet rijden met ruitschade