Sterretje autoruit

Sterretje in autoruit: 3 veelgestelde vragen

Al meer dan 30 jaar repareren wij sterretjes in autoruiten. Vaak krijgen wij dezelfde vragen. Logisch, want waar wij ieder uur met ruitschade bezig zijn, is het voor jou gelukkig geen dagelijkse kost. Om je snel verder te helpen, zetten wij de meest gestelde vragen over een sterretje in de autoruit op een rij. Met antwoord, natuurlijk. 

1. Kan ik doorrijden met een sterretje in mijn autoruit?

Je kunt doorrijden met een sterretje in je autoruit, maar we raden dit af. Er kan vocht en vuil in het sterretje komen dat je na een reparatie blijft zien. Ook bestaat er een kans dat je sterretje een barst wordt. Bij een barst moeten we de hele autoruit vervangen. Houd de schade liever beperkt. Laat Autotaalglas het sterretje in jouw autoruit repareren in 30 minuten.

Haal een gratis servicepas met sticker bij ons op. Zo voorkom je dat er vocht en vuil in het sterretje komt.

Vind een Autotaalglas vestiging bij jou in de buurt

2. Hoeveel kost een sterreparatie?

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden een sterreparatie. Twijfel je of je verzekerd bent voor de reparatie van een sterretje in de autoruit? We kijken graag met je mee. Bel ons of kom langs bij één van onze 54 vestigingen. Dan vinden we samen het antwoord.

3. Ik ben in het buitenland, wat nu?

Een sterretje wil je het liefst zo snel mogelijk laten repareren, maar als je in het buitenland bent kun je niet altijd naar een schadeherstelbedrijf in de buurt. Maak dan alvast een afspraak bij Autotaalglas voor wanneer je terug in Nederland bent. 

Wil je liever direct geholpen worden? Autotaalglas helpt je graag. Neem contact op via +31 (0)13 583 53 97.
Dan zorgen wij er samen met onze buitenlandse schadepartners voor dat je binnen Europa weer zorgeloos verder kunt rijden.

Autotaalglas helpt je overal en op ieder moment van de dag.