Over de kosten

De kosten voor het repareren van een sterretje worden vaak volledig vergoed door de verzekering. Of dit voor jou ook zo is, kun je terugvinden in je polis. Als je ruit vervangen moet worden, betaal je meestal alleen je eigen risico. Hoeveel dit is, verschilt per verzekeringsmaatschappij. Meer weten?

Handelen jullie de schade af met mijn verzekering?
Met vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen werkt Autotaalglas samen. De schade handelen wij rechtstreeks met hen af. Alleen het eigen risico – inclusief btw, indien van toepassing – betaal je in de vestiging.

Waar ben ik verzekerd?
Kijk even op je groene kaart. Daarop staat de naam van je verzekeringsmaatschappij.

Wat is mijn eigen risico?
Dat verschilt per polis. Kijk eens op je groene kaart. Soms staat het bedrag hierop vermeld. Of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt of vraag online of ze jou bellen. In de meeste gevallen kan de vestiging aangeven wat je eigen risico is.

Wat kost sterreparatie?
Als je bent verzekerd, kost het je doorgaans niets. Want veel verzekeraars dekken de kosten van ruitreparatie. Soms kost het je alleen je eigen risico. Hoeveel dit is, hangt af van je polisvoorwaarden. Neem vrijblijvend contact op met een vestiging in de buurt voor meer informatie.

sterretje

Wat kost ruitvervanging?
Dat hangt af van verschillende factoren zoals de verzekeringsvorm, het eigen risico en het soort ruit. De vestiging bij jou in de buurt zoekt dit graag voor je uit.

Kan ik ook achteraf betalen?
Komen de kosten van je eigen risico of ruitreparatie nu even niet uit dan kun je in één keer of in termijnen achteraf betalen via deze link.

Heb ik garantie op mijn nieuwe ruit?
Je krijgt levenslange garantie op de montage van de voorruit. Nieuwe schades door bijvoorbeeld steenslag horen hier niet bij.

Ben je voldoende geïnformeerd over de kosten?
Maak dan vandaag nog online een afspraak.