Werken bij Autotaalglas

Autotaalglas helpt. Altijd! Daar staan we voor. We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die deze missie invulling geven. Of je nu vragen vriendelijk beantwoordt aan de telefoon, als monteur ruitschade repareert of als franchisenemer je eigen vestiging leidt. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om net dat stapje extra te zetten bij dé autoruitspecialist van Nederland? Dan zijn er mogelijkheden genoeg. Kijk snel bij alle vacatures.

Werken bij Autotaalglas

Autotaalglas is een franchiseorganisatie met 54 vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor zit in Tilburg. Om al onze ideeën uit te voeren, zijn we altijd op zoek naar gedreven collega’s. Naar aanpakkers die onze kleine, hechte teams versterken op de vestiging of die onze inkopers, marketeers, verkopers, IT’ers of administrateurs scherp houden.

 

Franchise bij Autotaalglas

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat onze 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die volgens een uniform kwaliteitsconcept werken. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas zijn we uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Als bevlogen en servicegerichte ondernemer ben jij de kracht van Autotaalglas. Je zet nét dat stapje extra en lost het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en zonder franje.

Franchisenemer worden?
Een autoruit repareren of vervangen is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij Autotaalglas gaat dit samen. Want wij geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor de ruit, maar ook voor de klant. Met die kijk op het vak hebben wij een heel eigen plek verworven in de branche voor autoruitherstel.
Bekijk voor meer informatie deze pagina.

De voordelen
Autotaalglas is regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers. De jarenlange ervaring van je collega-ondernemers brengt veel voordelen met zich mee. Daarbij kennen we de markt als geen ander. Met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tilburg kun je de lokale markt bedienen. De voordelen:

  • uitgebreid landelijk netwerk van verzekerings- en leasemaatschappijen;
  • landelijk verzorgde sales- en marketingacties;
  • landelijke inkoopvoordelen;
  • 54 collega’s met jarenlange ervaring;
  • aansluiting op gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
  • ondersteuning op het gebied van boekhouding, marketing, administratie en ICT

Interesse? Bekijk voor meer informatie deze pagina.