Wintercheck

Kom langs voor de gratis Wintercheck bij Autotaalglas en ontvang het nieuwe (T)op vakantieboek. Het vakantieboek zit bomvol leuke puzzels, spellen, verhaaltjes, zoekopdrachten, educatie en interactieve opdrachten voor kinderen en de ouders.

Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We besteden allebei aandacht aan de voorbereiding in aanloop naar de vakantieperiode en veiligheid op de weg.

Autotaalglas (T)op Vakantieboek

Met goed zicht veilig op weg

Het is belangrijk om goed zicht te hebben voor vertrek naar je vakantiebestemming. Dit doen we door middel van de gratis Wintercheck. Ga direct naar de dichtstbijzijnde vestiging van Autotaalglas voor een Wintercheck. Tijdens de check wordt uw auto op de volgende punten gecheckt:

  • Volledige reiniging en controle van de autoruiten
  • Controle van de bandenspanning
  • Functioneren van de ruitenwissers
  • De ruitenvloeistof wordt altijd aangevuld

Indien de ruitenwissers vervangen moeten worden, of een ozonreiniging gewenst is, kan je gebruik maken van het doorlopende ANWB-ledenvoordeel bij Autotaalglas.

Tijdens de Wintercheck geniet je van een heerlijk kopje koffie of thee en krijg je naast het (T)op vakantieboek ook de Autotaalglas-servicekaart van Autotaalglas mee.

Kom langs of maak makkelijk een afspraak.
Voor de Wintercheck kun je het beste even een afspraak maken. Zeker als je al weet dat je ruitschade hebt. Maak hier gemakkelijk een afspraak via WhatsApp, chat of vind jouw vestiging:

Vind een vestiging bij jou in de buurt